Τεχνολογία

Οι εκτυπωτικες σας αναγκες

Η εταιρεία Alpha Digital, premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta στην Ελλάδα, κάνει ένα βήμα μπροστά και πρωτοπορώντας έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών της οικονομικής κρίσης. Η αγορά ενός επαγγελματικού εκτυπωτή είναι στις μέρες μας κάτι παραπάνω από αναγκαία  για την κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης, start up εταιρείας αλλά και ιδιώτη. Όμως, αν και αναγκαίο, τις περισσότερες φορές, αυτό αποτελεί ένα απαγορευμένο και εξαιρετικά μεγάλο «έξοδο», εξαιτίας του υψηλού κόστους των καλών επαγγελματικών εκτυπωτών (που δεν θα σας εγκαταλείψουν γρήγορα).

Η νέα δυνατότητα της αξιόπιστης στο χώρο των εκτυπώσεων εταιρείας Alpha Digital είναι το leasing φωτοτυπικών ή αλλιώς οι εκμισθώσεις φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων.

leasing φωτοτυπικουΤι είναι το leasing;

Το leasing –γνωστό στην πλειοψηφία του κόσμου από το χώρο κυρίως των αυτοκινήτων και των σκαφών- είναι στην ουσία μια διαδικασία μακροχρόνιας ενοικίασης ενός αντικειμένου. Κατά τη διαδικασία του leasing, ο ενδιαφερόμενος ενοικιάζει το αντικείμενο της υπηρεσίας του αντί να το αγοράζει πληρώνοντας με μηνιαίες δόσεις και απολαμβάνοντας κάποια συνακόλουθα προνόμια. Εύκολα γίνεται κατανοητό ότι αυτό που γίνεται είναι να αντικαθίσταται η δόση της αγοράς με ένα είδος «ενοικίου» κάθε μήνα. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μετά από λίγους μήνες ή χρόνια (ανάλογα με την αρχική τιμή του προϊόντος και το μηνιαίο καταβαλλόμενο ποσό) ο καταναλωτής σταματάει να πληρώνει το μηνιαίο ενοίκιο και το αντικείμενο που ενοικίαζε αυτό το χρονικό διάστημα γίνεται αυτομάτως δικό του.

Γιατί μπορεί να σας συμφέρει το leasing ενός εκτυπωτή;

  1. Το πολύ βασικό είναι ότι αποφεύγετε την εκταμίευση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για την αγορά του εκτυπωτή που έχετε ανάγκη, καλύπτοντας έτσι με αυτό άλλες ανάγκες της επιχείρησής σας.
  2. Σημαντικό είναι και το φορολογικό ζήτημα, καθότι το ποσό εκπίπτει την ίδια χρονιά και όχι σε απόσβεση πάγιου εξοπλισμού.
  3. Η συντήρηση των φωτοαντιγραφικών, τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά του συμπεριλαμβάνονται στο κόστος ανά αντίγραφο που πληρώνετε με βάση το συμβόλαιο που έχετε υπογράψει με την εταιρεία.
  4. Αποκτάτε λόγω του συμβολαίου που έχετε υπογράψει το δικαίωμα της κατά προτεραιότητα εξυπηρέτησης, σε ενδεχόμενη επισκευή φωτοαντιγραφικών.
  5. Αποκτάτε μεγαλύτερη ευελιξία, αναπροσαρμόζοντας άμεσα τα εκτυπωτικά σας μηχανήματα, σε περίπτωση μεταβολής των εκτυπωτικών σας αναγκών.
  6. Εξασφαλίζετε άμεση αντικατάσταση, σε περίπτωση που ο παρεχόμενος εξοπλισμός σας δεν επισκευάζεται.

Εσείς συμφωνείτε με την εταιρεία σε μια σταθερή χρέωση ανά αντίγραφο, η οποία περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα υλικά, τη συντήρηση του μηχανήματος και τα ανταλλακτικά, εκτός φυσικά του χαρτιού εκτύπωσης και των συρραπτικών. Ο χρόνος μίσθωσης διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε έναν premium partner       

Η επιλογή να απευθυνθείτε σε έναν premium partner αντί σε κάποιον κατά τόπους πωλητή της ίδιας μάρκας επαγγελματικού εκτυπωτή σάς παρέχει ένα επιπρόσθετο πλήθος παροχών και υπηρεσιών. Οι μισθώσεις leasing φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων καλό θα ήταν να γίνονται  σε συνεργασία αποκλειστικά με τον επίσημο διανομέα για καλύτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία. Για να γνωρίζετε τι ακριβώς και ποιον θα βάλετε μέσα στο γραφείο σας και με ποιους θα συνεννοείστε, απευθυνθείτε σε κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη και η επιλογή σας θα σάς αποζημιώσει. Μόνο με τους εξειδικευμένους και «επίσημους» συνεργάτες θα είστε εξασφαλισμένοι στο ακέραιο.