Επιχειρήσεις

Pagonas Home: Βράβευση από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Η χρονιά οδεύοντας προς το τέλος της έκανε στην οικογένεια της Pagonas Home ένα τεράστιο δώρο. Με περηφάνια και ικανοποίηση θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη βράβευσή μας από την Greek Awards για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας για το 2020!

Η Greek Awards ερεύνησε και αξιολόγησε τους πελάτες μας, και ως αποτέλεσμα μας βράβευσε για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, με βαθμολογία 9/10. Ως συνέπεια, η επιχείρησή μας εντάχθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της σελίδας greekawards.gr για το 2020. Η συμβολή μας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα θεωρείται ύψιστης σημασίας, και εμείς νιώθουμε αμέτρητη ευγνωμοσύνη, χαρά, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν τη στενή σχέση που θέλουμε να έχουμε μαζί τους, ώστε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να προτείνουμε σύγχρονες, ποιοτικές, αλλά και οικονομικές λύσεις. Τα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο μας επιτρέπουν όχι μόνο να δημιουργούμε λειτουργικές και κομψές λύσεις για το κάθε νοικοκυριό, αλλά και να κατανοούμε τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Χωρίς εσάς, δε θα είχαμε καταφέρει να αποκτήσουμε αυτή τη διάκριση. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνετε στην Pagonas Home όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά με την Pagonas Home

Στην Pagonas Home θα βρείτε πολλές προτάσεις για προϊόντα όπως πόρτες εσωτερικές και πόρτες ασφαλείας, έπιπλα κουζίνας, συνθέσεις και ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, τραπέζια, αλλά και έπιπλα σαλονιού.

Εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

 

Μάθετε περισσότερα: www.pagonashome.gr/el/blog/pagonas-home-greek-awards-2020

 

Pagonas Home

Λεωφόρος Καραμανλή 74 136 71 Αχαρναί, Αθήνα

Email: info@pagonashome.gr
Tel: 211 2344 378