Διάφορα, Τεχνολογία

Οι 5 καλύτερες θήκες iPhone 12 Pro Max

Η αλήθεια είναι ότι κινητό χωρίς θήκη προστασίας είναι σαν να βγαίνουμε στη βροχή χωρίς ομπρέλα. Διότι κανένα κινητό δεν μπορεί να μείνει άθικτο, εφόσον το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Κάποια γρατζουνιά, χτύπημα ή πτώση είναι αναπόφευκτο να συμβεί και αν το αγαπημένο μας smartphone δεν έχει θήκη, τότε η σοβαρή βλάβη του είναι απολύτως σίγουρη.

Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να δεις την οθόνη του κινητού σου σπασμένη ή να πρέπει να πληρώσεις πολλά χρήματα για κάποια εκτεταμένη επισκευή, τότε σου προτείνουμε τις παρακάτω καλύτερες θήκες για iPhone 12 Pro Max, ώστε να κάνεις την ιδανική επιλογή για σένα.

ESR Ice Shield Clear

Αυτή η θήκη συνδυάζει όλα όσα θα ήθελες για στιλάτες εμφανίσεις με το νέο σου smartphone. Από τη μία είναι διαφανής, ώστε να μην καλύπτει την πλάτη του κινητού και να αναδεικνύει τις ξεχωριστές γραμμές του. Από την άλλη, όμως, είναι εξαιρετικά προστατευτική, μιας και είναι κατασκευασμένη από μαλακό TPU περιμετρικά και παράλληλα διαθέτει στην πλάτη της tempered glass για τη μέγιστη αντοχή σε πτώσεις και χτυπήματα.

ESR Project Zero Clear Case

Θέλεις μια θήκη σχεδόν αόρατη; Μαλακή και άνετη, ώστε να τη βγάζεις εύκολα με μία κίνηση του χεριού σου; Τότε αυτή η θήκη της ESR είναι ό,τι πρέπει για το iPhone 12 Pro Max. Γιατί πολύ απλά έχει σχεδιαστεί με απόλυτη ακρίβεια πάνω στις γραμμές του, οπότε δεν του προσθέτει πάχος. Και επιπλέον, το υλικό κατασκευής της, η σιλικόνη, το αγκαλιάζει αρμονικά και μπορεί να μπει και να βγει χωρίς κόπο και κίνδυνο γρατζουνιών.

ESR Alliance 360 Case

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της θήκης που την έχει κάνει ανάρπαστη είναι ότι θωρακίζει τη συσκευή από όλες τις μεριές της. Κατασκευασμένη από έναν συνδυασμό μαλακού TPU και πολυκαρβονικού πλαστικού (PC) είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε πτώσεις και χτυπήματα, ενώ παράλληλα στο μπροστινό μέρος του κινητού τοποθετείται tempered glass. Το ειδικό υλικό του τζαμιού tempered glass προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές και χτυπήματα, ενώ παράλληλα δεν προσθέτει όγκο, ούτε φυσικά επηρεάζει την οθόνη αφής.

UAG Monarch Back Cover Mallard

Αν σου αρέσουν οι διάφορες εξωτερικές και extreme δραστηριότητες και το iPhone σου έρχεται συχνά σε επαφή με υγρασία, σκόνη, άμμο ή απλά με την πιθανότητα να πέσει από μεγάλο ύψος ή σε ανώμαλο έδαφος, τότε αυτή η θήκη είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις. Με δομή πέντε στρωμάτων, ειδικό πλαίσιο θωράκισης και εξελιγμένη τεχνολογία απορρόφησης των κραδασμών, η συγκεκριμένη θήκη έχει περάσει όλα τα τεστ αντοχής και είναι συμβατή με το στρατιωτικό πρότυπο MIL STD 810G 516.6.

Patchworks Lumina Case

Το απίστευτο σε αυτή τη θήκη είναι ότι έχει λάβει και αυτή την πιστοποίηση MIL STD 810G για την υψηλή προστασία που παρέχει. Ταυτόχρονα, όμως, έχει καταφέρει να έχει τέτοιο σχεδιασμό που δεν προσδίδει καθόλου όγκο στη συσκευή, δημιουργώντας μια εξαιρετικά στιλάτη και λεπτή κατασκευή.

Μάλιστα, βγαίνει και σε διάφορα χρώματα στο περιμετρικό υλικό προστασίας, ώστε να διαλέξεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο στυλ σου!

Αν σας άρεσαν αυτές οι θήκες iPhone 12 Pro Max, μπορείτε να τις βρείτε στο https://the-istore.gr/.