Επιχειρήσεις

Πώς θα φτιάξετε την πιο κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας το 2019

Τα Χριστούγεννα μπορεί ακόμα για τους περισσότερους να μοιάζουν μακρινά, όμως για όσους έχουν καταστήματα είναι πολύ κοντά. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του μαγαζιού είναι πολύ σημαντική, για να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα, όμως ακόμα πιο σημαντική είναι η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας. Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο περαστικός παίζει τεράστιο ρόλο στην απόφαση του αν θα γίνει πελάτης, για οποιοδήποτε μαγαζί και αν πρόκειται. Πώς, λοιπόν, μπορείτε να φτιάξετε μια κομψή και στιλάτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για τα φετινά Χριστούγεννα; Οι παρακάτω προτάσεις θα σας εμπνεύσουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

girlanta_xiononifades_leykes_me_gkliter

Γιρλάντα με χιονονιφάδες

Μια γιρλάντα είναι απαραίτητη σε κάθε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όμως συχνά ανησυχούμε ότι μπορεί να τη μετατρέψει σε κιτς. Για να αποφύγετε αυτόν τον κίνδυνο, επιλέξτε μια λιτή γιρλάντα με λευκές χιονονιφάδες που θα δημιουργήσει αμέσως το επιθυμητό γιορτινό κλίμα χωρίς να το βαραίνει και μπορεί να συνδυαστεί με πολλών ειδών ακόμα διακοσμητικά στοιχεία.

girlanta_xylini_elata_merry_christmas

Ξύλινα ελατάκια

Για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αλλά όχι παραφορτωμένη βιτρίνα, μπορείτε να κρεμάσετε μερικά ξύλινα ελατάκια σε μορφή γιρλάντας μαζί ή ξεχωριστά με την προηγούμενη γιρλάντα. Το ξύλο δίνει έναν vintage και αριστοκρατικό αέρα, ενώ τα έλατα δημιουργούν μια πιο παιχνιδιάρικη νότα που ταιριάζει σε όποιο σημείο και αν τα κρεμάσετε.

banner_merry_christmas_karo_kokkino_mayro_leyko

Καρό μοτίβα

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρίνας 2019 επιβάλλει το καρό που θεωρείται από τα μεγαλύτερα trends φέτος το χειμώνα. Το κόκκινο είναι άλλωστε το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων, οπότε δεν πρέπει να λείπει από το μαγαζί σας σε καμία περίπτωση. Το χάρτινο καρό banner είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη βιτρίνα, για την είσοδο ή για πάνω από το τζάκι, ώστε να φτιάξει μια ζεστή αλλά και πολύ elegant ατμόσφαιρα.

set_ventalies_karo

Χάρτινες βεντάλιες

Μια πολύ πρωτότυπη προσθήκη στη βιτρίνα, που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα άκρως εορταστικό κλίμα, είναι οι χάρτινες βεντάλιες. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτόνι, μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στην εξωτερική πλευρά της βιτρίνας και να τραβήξουν τα βλέμματα. Ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα της διακόσμησης, μπορείτε να τις επιλέξετε σε καρό σχέδια, χρυσό ή ασημένιο χρώμα ή ακόμα και σε έναν συνδυασμό πράσινου με κόκκινο.

diakosmitiki_kourtina_rose_

Χρυσή κουρτίνα

Για το σημείο της βιτρίνας, όπου θέλετε να προβάλλετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κάποια συγκεκριμένα προϊόντα, σας προτείνουμε μια χρυσή κουρτίνα. Λειτουργώντας ως το τέλειο χριστουγεννιάτικο backdrop θα προμοτάρει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο ό,τι τοποθετηθεί μπροστά της και θα γεμίσει τη βιτρίνα με φωτεινές αντανακλάσεις. Σε ροζ χρυσό είναι ιδανική για καταστήματα με γυναικεία είδη, όμως πολύ εντυπωσιακή είναι και σε κίτρινο χρυσό ή κόκκινο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή αίσθηση, προτιμήστε το λευκό ή το μαύρο χρώμα.

mpalonia_happy_new_year

Μπαλόνια

Φυσικά, από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μπαλόνια. Για τη βιτρίνα σας προτιμήστε τα μπαλόνια με σχέδια, αν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος, ώστε να μην υπερκαλύψουν αισθητικά τα προϊόντα που θέλετε να προβάλλετε. Μπαλόνια που σχηματίζουν τον αριθμό 2020 ή τις λέξεις Happy New Year είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η βιτρίνα, για να υποδεχτείτε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά!

Δείτε στο Video που ακολουθεί τη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Macy’s στη Νέα Υόρκη και μπείτε στο Χριστουγεννιάτικο Κλίμα για τα καλά!